Cabernet Sauvignon 2018 je ztělesněním svěžích a zároveň plných vlastností hroznů sklizených v horách Mayacamas. Vůně je čistá s aroma malin, pryskyřicí a hoblinami tužky. Ve sklenici se postupně stává výraznějším a odhaluje ostružinové ovoce a aroma granátového jablka. Ovocnost a plnost vína je vyvážená perfektní mineralitou a charakteristickým znakem Mount Veeder, jmíž je svěžest. Jemné, zemité třísloviny dodávají vínu hloubku a plnost, než se rozplynou do dlouhého lahodného závěru.
Skladem - zboží máme skladem a odesíláme nejpozději následující pracovní den
Pocitová mohutnost vína na stupnici 0-10
Pocitová tříslovitost vína na stupnici 0-10, kdy 1 je víno bez třísloviny, 5 víno se sametovou a hladkou tříslovinou a 10 je víno s robustní a svíravou tříslovinou
Pocitová kyselinka ve víně na stupnici 0-10, kdy 0 je víno bez náznaku kyselinky, 4-7 je víno s perfektně vybalancovanou kyselinkou, 10 je víno s dominantně vystupující kyselinkou
Délka trvání chuti v ústech po spolknutí vína na stupnici 0-10, kdy 0 je téměř neznatelná dochuť, 5 je příjemná a jemná dochuť, 10 je dlouhotrvající, jasná a příjemná dochuť
Pocitová cukernatost vína na stupnici 0-10, kdy 0 je víno bez náznaku zbytkového cukru, 1-5 jsou vína suchá, ale nazrálá natolik, že vyvolávají náznaky sladkosti, 6-8 jsou vína polosuchá, 9-10 poté vína sladká