Cakebread Cellars
Jack Cakebread byl vášnivý fotograf a při fotografování údolí Napa pro The Treasury of American Wines v roce 1972 náhodně uzavřel dohodu o koupi ranče Cakebread od rodinných přátel. Na původním pozemku o rozloze 9 ha byla především pastvina, takže není třeba dodávat, že podnik vyžadoval roky pečlivé práce. Synové Bruce a Dennis pomáhali o víkendech, než se připojili na plný úvazek. V průběhu let rodina pokračovala v získávání prvotřídních vinic v Napa Valley a původních 29 ha se rozrostlo na 445 ha, a to v nejžádanějších regionech údolí Napa, Carneros, Howell Mountain a Anderson Valley.
Brzký úspěch Cakebread vín – Chardonnay, Cabernet a Sauvignon Blanc – vybudoval pevné postavení mezi ostatními vinařstvími a umožnil rodině pokračovat v získávání špičkových vinic. Nejpopulárnějším vínem se stal Single Vineyard Cabernet Sauvignon a Dancing Bear, což rodinu ještě více podpořilo k odhodlání ke kvalitě, a to i navzdory dlouhé cestě k dosažení tohoto cíle. V roce 1998 koupil Cakebreads dramatický pozemek o rozloze 28 hektarů na hoře Howell v severní části Napa s nadmořskou výškou skoro 500 metrů. Tým poté strávil dalších 11 let výsadbou a plánováním, než vydal ročník 2006 do světa. Vinařství se stále posouvá kupředu, Bruce a Dennis zamířili dále na sever do Anderson Valley a pilně rozvíjeli „projekt“ Pinot Noir – nyní téměř 20 let.