Cardinale
Vinařství Cardinale je zde od roku 1982 s posláním produkovat jedinečný Cabernet Sauvignon z nejkvalitnějších vinic v údolí Napa. Všechny apelace a zdroje odkud hrozny pochází se mohou rok co rok měnit v závislosti na nejlepších podmínkách k vytvoření toho nejvýraznějšího vína v každém ročníku.
Jádrem vinařství Cardinale jsou vlastní vinice, které se nacházejí ve dvou hlavních dílčích AVA, Mount Veeder a Howell Mountain. Podpůrné komponenty pocházejí z horských a benchlandových výsadeb v Spring Mountain, Diamond Mountain, St. Helena a Stags Leap. Horské ovoce je základem Cardinale, protože vinná réva bojuje na tenkých, skalnatých půdách a na strmých svazích, čímž produkuje hrozny s intenzivní chutí, vrstvenou složitostí a stáří hodnými tříslovinami. V nižších polohách má ovoce živější květinový charakter, bohaté střední patro a jemnější třísloviny. Mícháním se vše spojí do jedinečného vína.