Daou Vineyards
Bratři George a Daniel Daou objevili před 10 lety horu, která měla nést jejich jméno. Cílem jejich hledání bylo najít bezkonkurenční terroir pro výrobu Cabernet Sauvignon. Přinášejí stejnou snahu, vášeň, přesnost a intenzitu, která vedla tyto emigranty z Libanonu k úspěchu v obchodním světě a kultivaci této země.
Panství stojí samostatně ve výšce 2 200 stop a je svými půdami, vzhledem a podnebím skutečně ideální pro „první růst“ révy. Daouovy panské vinice (které zdůrazňují odrůdy Bordeaux) jsou vysázeny s vysokou hustotou na strmých svazích v oblasti Adelaida v místě, které kdysi pro svůj potenciál vybral velký André Tchelistcheff. Pěstované révy v těchto půdách a v tomto podnebí produkují Daou’s hrozny s mimořádně vysokým obsahem fenolu, kterým se vinařství postupně přizpůsobilo.
Macerace jsou velmi krátké a vína dokvašují v sudech, ale i tak těmto inkoustovým strukturovaným červeným nechybí barva ani obsah. Kyselina je zdravá, alkoholy nikdy nepřesahují 15% a vína jsou úplně suchá.